رستوران کیف آیدر

بهترین رستوران آیدر

––– بازدید
[object Object]

رستوران کیف آیدررستوران کیف آیدر Tripadvisor

زبان ها:

ترکی

عربی

انگلیسی

رستوران کیف آیدر

رستوران کیف آیدر

    ریزه

    پس از اقامت طولانی در ترابزون ترکیه، به شهرهای شرقی مانند ریزه برگشتم، اما نه دقیقاً ریزه، فقط به طبیعت اطراف. استان ریزه استانی در شمال شرقی ترکیه، در ساحل شرقی دریای سیاه بین ترابزون و آرتوین است. استان ارزروم در جنوب است. قبلاً به نام لازستان شناخته می شد، نامگذاری اصطلاح لازستان در سال 1926 توسط میهن پرستان به طور رسمی ممنوع شد. پایتخت آن شهر ریزه است. این استان محل زندگی مردم لز، همشین، ترک و جوامع گرجی است. رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، دوران کودکی خود را در ریزه گذراند، جایی که پدرش یکی از اعضای گارد ساحلی ترکیه بود و هر دو والدین اردوغان از آنجا هستند.

    آیدر

    با عبور از ریزه، با دوستی دوست داشتنی به نام مورات که بعداً در مورد او بیشتر خواهم نوشت، به آیدر رسیدم. آیدر یک یایلا (تفریح ​​تابستانی) در استان ریزه ترکیه است. (واژه یایلا ممکن است به معنای مرتع آلپ نیز باشد.) اگرچه در سطح محلی به خوبی شناخته شده است، اولین ذکر آیدر در مقالات رسمی در سال 1871 بود که چشمه های آب گرم در آیدر مورد توجه قرار گرفت. دمای آب 550 درجه سانتیگراد (1310 فارنهایت) است. با این حال، جذاب ترین ویژگی Ayder جنگل های انبوه و تعدادی آبشار در نزدیکی آن است. در سال 1987 این مکان توسط دولت به عنوان مرکز گردشگری اعلام شد. آیدر به خاطر عسل رودودندرون که در کندوهای آویزان شده بر درختان تولید می شود، مشهور است. همچنین به خاطر ماهی قزل آلای خود که بین آیدر و چاملیهمشین به وفور پرورش داده می شود، شهرت دارد.

    من همیشه در مورد این مناطق شنیده ام. جنگل های مرتفع، در کنار دریای سیاه. این چیزی بود که همیشه در ذهنم بود و به یکی از مقاصد من در ترکیه تبدیل شده بود. اما حالا این تصورات کم کم داشت به واقعیت تبدیل می شد. در امتداد جاده دریای سیاه، به سمت روستاهای مرتفع. به آیدر که می رسد، رودخانه خروشان بسیار زیبایی جاری است. رودخانه ای که هر ساله گردشگران زیادی را برای فعالیت هایی مانند ماهیگیری و رفتینگ به سوی خود می کشاند.

    آیدر ترکیه

    رستوران کیف

    رستوران کیف قطعا بهترین رستوران در کل آیدر است. بیشتر غذاهای مورد نیاز را می توانید در اینجا پیدا کنید. به دنبال منوی مورد علاقه خود در این رستوران باشید. از غذاهای سنتی ترکی گرفته تا غذاهای عربی، غذاهای دریایی و دسرهای خاص! رستوران بسیار سریع است، از دریافت سفارش تا تهیه غذا تنها 10 دقیقه طول می کشد. کارکنان و صاحب رستوران از بهترین افرادی هستند که در آیدر ملاقات کردم. این رستوران تنها انتخاب من برای غذا خوردن در آیدر است. قیمت مناسب، طعم و کیفیت غذا در این رستوران بی نظیر است. برای شبی که آنجا بودم یک منوی عالی داشتم. Alabalık - Saç kavurma - Keyf special سفارشات من بود. با تشکر فراوان از رستوران کیف.

    رستوران کیف آیدر

    رستوران کیف آیدر

    رستوران کیف آیدر

    رستوران کیف آیدر - چشم انداز

    رستوران کیف آیدر

    رستوران کیف آیدر - آشپزخانه

    محیط

    محیط این رستوران بسیار گرم و صمیمی است. تمامی کارکنان آن رفتار بسیار مناسب و مهربانی را با تمامی مهمانان دارند، چشم اندازی که این رستوران به کوه های آیدر فراهم کرده بی نظیر است.

    رستوران کیف آیدر

    رستوران کیف آیدر - ماهی

    غذا ها

    ابتدا از من خواستند که غذایی را انتخاب کنم، اما چون از پیش در مورد حرفه ای بودن این رستوران می دانستم از آنها خواستم که خودشان برایم انتخاب کنند، و هیچ گاه از این تصمیم پشیمان نیستم. در ادامه می خوانید که چرا.

    رستوران کیف آیدر

    رستوران کیف آیدر

    رستوران کیف آیدر

    رستوران کیف آیدر

    آلابالیک

    ماهی قِزِل‌آلا یا گُل‌ماهی از نوع ماهی‌های سردآبی است و در زیرگروه ماهی‌های آزاد جای می‌گیرد دارای بدنی فشرده و داری باله دمی بزرگ‌تر از ماهی آزاد است. ساقه دمی آن مرتفع، سر کند و قسمت خارجی باله دمی تقریباً صاف است. تعداد فلس بین باله چربی و خط جانبی ۱۹–۱۴ عدد و به‌طور متوسط حدود ۱۶ عدد می‌باشد. تعداد خارهای اولین کمان آبشش بین ۵–۲ عدد است که به شکل شمشیر بوده و در پایین به شکل دکمه درآمده‌اند. حداکثر طول بدن ماهی قزل آلا ۱۴۰ سانتیمتر می‌باشد و وزن آن تقریباً به ۵ کیلوگرم می‌رسد.

    رستوران کیف آیدر

    آلابالیک

    ساچ کاورما

    ساچ کاورما یک غذای ترکی ساده است که با گوشت سرخ شده (اغلب بره یا بز)، فلفل و ادویه درست می شود. این غذا به راحتی در خانه آماده می شود، و اگرچه به طور سنتی در ظرف مخصوص پخت و پز معروف به ساچ درست می شود، اما می توان آن را در یک ووک (یا یک ماهیتابه چدنی در یک نگین) درست کرد.

    کاورما به غذایی گفته می‌شود که از پیاز و گوشت درست می‌شود که روی حرارت زیاد سرخ می‌شود، یعنی در ظرف پخت سنتی معروف به ساچ. ساچ یک تابه فلزی نازک است که برای پختن غذا در دمای بالا استفاده می شود. مانند وک آسیایی استفاده می شود و ضخامت فلز مشابه است. شکل ساچ متفاوت است و بیشتر شبیه یک صفحه فلزی بزرگ است تا یک ووک کاسه ای شکل.

    کلمه کاورما در واقع به عنوان ریشه سایر غذاهای منطقه مانند کورما در هند، قوورما در آذربایجان و قورمه در ایران به کار می رود. در این مرحله، غذاها ارتباط خاصی ندارند، زیرا همه آنها در جهت آشپزی خود رفته اند.

    رستوران کیف آیدر

    ساچ کاورما

    سالاد مخصوص کیف

    سالاد مخصوص کیف یکی از بهترین میکس های سالادی بود که می توانستم بخورم. متشکل از تمامی چیزهایی که حتی می توانست به عنوان یک غذای کامل تلقی گردد. مزه اش را هنوز به یاد دارم.

    رستوران کیف آیدر

    سالاد مخصوص کیف

    بستنی مخصوص کیف

    این آخرین چیزی بود که می توانستم بخورم ، واو! یک بستنی خوشمزه، قاطی شده با عسل طبیعی آیدر، پودر گردو و انجیر خشک. این یک اختراع بی نظیر است!

    رستوران کیف آیدر

    بستنی مخصوص کیف