پرواز شترمرغ با دلماما

بهترین رستوران در دلیجان

––– بازدید
[object Object]

پرواز شترمرغ با دلماما

+374 94 136831

پرواز شترمرغ با دلماماپرواز شترمرغ با دلماما Tripadvisor

زبان ها:

ارمنی

روسی

انگلیسی

آشپزخانه ارمنی

سفر به ارمنستان بدون چشیدن طعم ناب غذاهای خانگی ارمنستان کامل نخواهد بود. وقتی با غذاهای ارمنی آشنا شوید، این کشور را بهتر می شناسید.

طعم غذاهای محلی منبعی از تاریخ و فرهنگ غنی این کشور را به شما نشان می دهد. هر غذای ارمنی که با مواد محلی و روش های طبخ سنتی طبخ شود، شما را به سفری در دنیای غذاهای ارمنی می برد. امروز به یک رستوران معروف در مرکز شهر دیلیجان که سوئیس کوچک ارمنستان نام دارد می رویم تا غذاهای ارمنی را به بهترین شکل امتحان کنیم.

بهترین رستوران دیلیجان

در این شهر بسیار به دنبال یک رستوران فوق العاده خاص و خالص بودم، تا با اندکی جستوجو و تحقیقات با رستوران پرواز شترمرغ با دلماما آشنا شدم، سریع بر روی نقشه آنجارا علامت گذاری کردم و کاوشگری در منوی بسیار قوی یک رستوران حرفه ای و کارکشته به سرعت آغاز شد.

پرواز شترمرغ با دلماما

اتمسفر

فضای رستوران بسیار محلی است، با اینکه رستورانی در کنار رودخانه در مرکز شهر است، حس می کنید در یک خانه محلی در بالای کوه منتظر هستید تا مادربزرگتان غذایی را سرو کند. همچنین غذاها محلی و رستوران از اتمسفر خاصی برخوردار است که در تصاویر پیداست.

فضای باز پرواز شترمرغ با دلماما

رستوران دارای فضای بیرونی، و دو فضای داخلی در طبقه بالا و پایین است. در طبقه همکف شما همچنین می توانید یک آشپزخانه باز را ببینید، تماشا کنید که چگونه سرآشپزها غذا را برای مهمانان آماده می کنند. اگر دوست دارید فضای داخلی دنج زیبا همراه با غذاهای عالی را در کنار هم داشته باشید، حتما باید به پرواز شترمرغ با دلماما بروید.

آشپزخانه ی باز پرواز شترمرغ با دلماما

خوراکی ها

منوی رستوران دارای غذاهای متعددی است که انتخاب را برایتان سخت می کند. از سوپ و سالادهای محلی متفاوت گرفته، تا گریل ها، پیش غذا ها و نوشیدنی های بی نظیر ارمنی. من انتخاب را با خود میزبانان گذاشتم، و حالا می توانم به شما از آنها بنویسم.

پنیر محلی را امتحان کنید اما ویژگی اصلی این رستوران گوشت شترمرغ است. و همچنین یک نان بسیار غیر معمول سرو می کنند که من در هیچ جای دیگری ندیده ام، به نظر می رسد یک توپ است، اما در داخل توخالی، بسیار تازه و گرم است. اگر در فصل شلوغ به اینجا می آیید، ارزش دارد از قبل میز رزرو کنید، زیرا این مکان بسیار مورد علاقه گردشگران و مردم محلی است.

در ادامه به تمامی آنها پرداخته ام.

خوراکی ها

خوراکی ها

آب میوه و ترشی خانگی

آنها در ابتدا میزبانی را با یک آبمیوه خانگی و ترشی خانگی آغاز کردند.

تُرشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه ومخصوصا ایران و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی‌اچ پایین و دارای حالت اسیدی قرار می‌دهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است. فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد خوراکی و بهره‌گیری از آن‌ها در بیرون از فصل برداشت به‌وجود آمد.

بشقاب پنیر

بشقاب پنیر

من عاشق پنیرهای ارمنی هستم، و این رستوران در سرو آنها به همراه نان محلی پیشتاز رستوران هاییست که در ارمنستان رفته ام.

باستورما سوجوک

پاستیرما یا باستورما یک گوشت گاو خشک شده با چاشنی زیاد است که در غذاهای ترکیه، ارمنستان، آذربایجان، بلغارستان، مصر، یونان، عراق و مقدونیه شمالی یافت می شود.

برخی می گویند باستورما از غذاهای باستانی ارمنی سرچشمه گرفته است، جایی که به آبوخ معروف بوده است. دایره المعارف غذا و نوشیدنی آکسفورد می نویسد که پاستیرما کلمه ای است که عثمانی ها برای نوعی از گوشت گاو بیزانسی که پاستون نامیده می شد به کار می بردند.

این رستوران با کالباس های متعدد در کنار ترشی، طعم دیگری به منوی این رستوران می بخشد.

باستورما سوجوک

رول بادمجان

ارمنی ها با بادمجان غذاهای بسیاری ابداع کرده اند، بادمجانی که گاه شبیه دلمه می شود. این یکی از بهترین پیش غذا ها، با تزئین عالی و طعم جذابیست که شما را برای غذای اصلی آماده می کند.

رول بادمجان

نان با گوشت دلمه

همچنین پیش غذای دیگری که به نظر میرسد از خانواده ی دلماما، مخصوص این رستوران باشد. با کمی جستوجو یافتم که دلماما های بسیاری وجود دارند، سالاد دلماما، گوشت و ... این پیش غذا اما، به نظر یکی از بهترین های آنها باشد، همه چیز تازه و سالم بود، درست انگار همه چیز در همین لحظه آماده شده باشد.

نان با گوشت دلمه

استیک خوروتس با سیب زمینی

در ادامه اکتشاف من در این رستوران، با یک استیک بسیار لذیذ ارمنی پایان یافت. استیک کبابی ارمنی با سیب زمینی حاوی مقدار زیادی چربی شلیک آخر را به من زد. آنها پیشتر گوشت را مرطوب و خوش طعم نگه می دارند. دنده‌های آن را خرد می کنند، و بوی آن پس از پختن و سرو کردن، تمام سالن را برمیدارد.

استیک خوروتس با سیب زمینی

نان بادکنکی لواش

این آخرین چیزی بود که خوردم، به سختی درحال خوردن استیک ارمنی بودم، که این نان بادکنکی رسید، نمیدانستم بادکنک است، فکر می کردم داخلش باید غذای دیگری باشد که از خوردن آن ناتوان خواهم بود، حتی می خواستم میزبان را صدا بزنم و این را با او در میان بکذارم و آن را پس بدهم؛ اما با خود گفتم: "شاید این آخرین جایی باشد که بتوانم این نان عجیب را تست کنم"، وقتی آنرا خواستم برش بزنم متوجه شدم یک بادکنک است، ترکید... چه نان تازه ای! هنوز دو دقیقه نشده بود که آنرا از تنور درآورده باشند، این واقعا یکی از بهترین نان هایی بود که خورده بودم. اسم آن را گذاشتم: لواش بادکنکی ارمنی.

نان بادکنکی لواش در بهترین رستوران دیلیجان